Tarım ve Orman Bakanlığı yerleştirme sonuçları açıklandı. Tarım ve Orman Bakanlığı lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları arasında sözleşmeli personel alımı için tercihler 15-28 Mayıs 2020 tarihleri arasında alınmıştı

KPSS 2020/7 tercih sonuçları açıklandı

KPSS-2020/7: Tarım ve Orman Bakanlığının Sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapılacağı duyurulmuştu.

Sonuçların açıklandığını sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan duyuran Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "2347 eve daha aş ve iş sağlıyoruz. Yeni çalışma arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. KPSS puanına göre ÖSYM tarafından merkezi yerleştirme ile 1277 Mühendis, 870 Veteriner Hekim, 150 Tekniker, 50 Teknisyen arkadaşımızın yerleştirmeleri yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

SONUÇLAR NEREDEN ÖĞRENİLİR?

ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını, ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Yerleşme bilgileri ÖSYM’ce Bakanlığa elektronik ortamda gönderilecektir. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ