Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon'da düzenlenen LGBTİ+ karşıtı nefret yürüyüşüne katıldı.

KTÜ Rektörü ve AKP'li vekiller nefret yürüyüşüne katıldı
Fotoğraf: AA

Trabzon Kahramanmaraş Caddesi'nde Trabzon Aile Dayanışma Platformu tarafından "Henüz vakit varken ailene sahip çık" yürüyüşü düzenledi.

LGBTİ+ların hedef alındığı nefret yürüyüşüne AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi de katıldı.

Platform adına konuşan Ahmet Köken, dün topla tüfekle saldırıp hüsrana uğrayanların bugün insanlığın geleceğine saldırdıklarını belirterek, "İnsanın temiz fıtratını bozmak, ailenin ve dolayısıyla toplumun temelini sarsmak, hatta yıkmak için her türlü şeytani eylemlerini fütursuzca devreye sokmuşlardır. Ne olduğu belirsiz olan cinsiyetsiz bir toplum inşa etmenin beyhude çabası içine girip devletimize, milletimize, ailemize, evlatlarımıza ve bizi biz yapan tüm değerlerimize savaş açtılar" ifadelerini kullandı.