Habertürk yazarı Kübra Par, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin son bir yılda kabinenin değişeceğini iddia eden pek çok yazı yazdığını ve hiçbirinde değişmediğini söyledi. Par, "Hatta bu yazıları hafiften dalga konusu oldu" dedi.

Kübra Par'dan Abdulkadir Selvi'ye: Bu yazıları hafiften dalga konusu oldu

Habertürk yazarı Kübra Par, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin son bir yılda kabinenin değişeceğini iddia eden pek çok yazı yazdığını belirterek, "Hiçbirinde değişmedi. Hatta bu yazıları hafiften dalga konusu oldu" dedi.

Selvi, dün Hürriyet'te yayımlanan 'Parti tamam sıra kabinede' başlıklı yazısında, kabinede değişim olacağını öne sürmüş ve "Erdoğan dün kongreyi yapıp, partiyi belirledi. Bugün ise kabineyi açıklaması bekleniyor. Bakanlarda değişim var mı? Elbette var. Hatta kongreden sonra bazı bakan isimleri konuşulmaya başlandı." ifadelerini kullanmıştı.

Par, bugünkü yazısında Selvi'nin kabinenin değişeceğini iddia eden yazılarına değindi.

Habertürk yazarı Par, yazısında şunları ifade etti:

"Ankara’nın sıkı kulis yazarlarından sevgili Abdülkadir Selvi, son bir yılda kabinenin değişeceğini iddia eden pek çok yazı yazdı. Hiçbirinde değişmedi. Hatta bu yazıları hafiften dalga konusu oldu.

Şimdi herkes kabinenin değişeceğinden emin. O da dünkü yazısında “Erdoğan’ın kabineyi bugün açıklaması bekleniyor” demiş. Şu yazıyı yazdığım akşam saatlerinde hâlâ bir değişiklik yok.

Bu sefer de açıklanmazsa ben artık bu işten kendisini sorumlu tutacağım.

Yazmasın bir süre, belki o zaman değişir..."