Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında yangın çıktı. Yangını söndürmek için bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 6 saatlik müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı.

Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin yaklaşık 6 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı.

AA'nın aktardığına göre, Halkalı Merkez Mahallesi Basın Ekspres Caddesi'ndeki kağıt ambalaj fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

kucukcekmece-de-kagit-ambalaj-fabrikasinda-yangin-cikti-888541-1.

6 SAATLİK MÜDAHALENİN ARDINDAN KONTROL ALTINA ALINDI

Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin yaklaşık 6 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. Müdahale sırasında fabrikada çalışan işçiler de iş yerine gelerek malzemeleri kurtarmaya çalıştı.

İtfaiye ekiplerinin suyunun bitmesi üzerine müdahaleye bir süre ara verildi. Bu duruma tepki gösteren fabrika ortağı Ufuk Civelek, iş arkadaşları tarafından sakinleştirildi.

Çevredeki ilçe belediyelerden su tankeri istenmesi üzerine Küçükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar, Avcılar ve Başakşehir belediyelerinden gelen tankerler çalışmalara destek verdi.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 6 saatlik müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı.

kucukcekmece-de-kagit-ambalaj-fabrikasinda-yangin-cikti-888540-1.