İstanbul, dün akşam metal müzik tarihinin en büyük gruplarından Manowar’ı The Final Battle turnesi kapsamında ağırladı. En büyük sahne prodüksiyonu Heavy metal bayrağını neredeyse 40 yıldır en tepelerde taşıyan efsane grup Manowar, KüçükÇiftlik Park’ı dolduran binlerce müzikseverin karşısına, bugüne kadarki en büyük sahne prodüksiyonuyla çıktı. Türkiye’de son konser Vera Müzik ve Hammer Müzik organizasyonuyla gerçekleşen bu […]

Küçükçiftlik Park’ta metal fırtınası: Manowar

İstanbul, dün akşam metal müzik tarihinin en büyük gruplarından Manowar’ı The Final Battle turnesi kapsamında ağırladı.

En büyük sahne prodüksiyonu

Heavy metal bayrağını neredeyse 40 yıldır en tepelerde taşıyan efsane grup Manowar, KüçükÇiftlik Park’ı dolduran binlerce müzikseverin karşısına, bugüne kadarki en büyük sahne prodüksiyonuyla çıktı.

Türkiye’de son konser

Vera Müzik ve Hammer Müzik organizasyonuyla gerçekleşen bu müthiş açık hava konseri, adını metal tarihinin zirvesine yazdıran Manowar’ın Türkiye’de verdiği son konser olması sebebiyle de ülkenin her yerinden şehre gelen izleyicinin coşkusu ile ve büyük ilgiyle karşılandı.

Özel bir setlist

Manowar’ın bu konserini özel kılan en önemli konuysa, grubun sadece en büyük hitlerinden oluşacak bir setlist ile sahne alacak olmasıydı.

Hayranlarına teşekkür

Konser sonrasında, Instagram hesaplarından Türkiye’deki fanlarına özel olarak teşekkür eden grup, 10 binden fazla izleyiciye 4 TIR, 2000’den fazla parça malzeme ile görsel ve işitsel bir metal gece yaşattı.