KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sonbahar, 13 Eylül’de Melis Birkan ve Caner Cindoruk’un birlikte rol aldığı “Yeni Bir Şarkı”, 16 Eylül’de Emre Kınay ile Evrim Alasya’nın sahnelediği “İki Bekâr” oyunu ve 17 Eylül’de Bülent Emrah Parlak’ın, gerçekle sanalın birbirine karıştığı sıradışı oyunu “Bülent BEYİN Hikâyesi”yle devam ediyor.

KüçükÇiftlik sonbaharı oyunlarla karşılıyor

Tiyatrolarla seyircilerini yıldızların altında buluşturan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, sonbaharı yeni tiyatro oyunlarla karşılıyor.

Açık havada tiyatro izleme fırsatı sunan etkinlik sevilen tiyatro gruplarının beğenilen oyunlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu birbirinden renkli oyunlara ev sahipliği yapıyor. Tiyatro gösterileri, İstanbullu tiyatroseverler tarafından yoğun ilgi görüyor. KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyunun biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’e kadar çevrimiçi olarak Biletix’ten alınabiliyor. Seyirciler, kapı açılış saati olan 18.30’dan itibaren bahçe ve fuaye alanında, açık havada zaman geçirme imkânı da buluyor.

Sahnelenecek oyun programı şöyle:

►13 Eylül Pazartesi: Yeni Bir Şarkı (Moda Sahnesi)

►16 Eylül Perşembe: İki Bekar (Duru Tiyatro)

►17 Eylül Cuma: Bülent Beyin Hikayesi (Tiyatro Bal Porsuğu)

►20 Eylül Pazartesi: Hey Gidi Günler (Uygur Gösteri)

►22 Eylül Çarşamba: Ben Anadolu (Mam’art)

►23 Eylül Perşembe: Üçü Bir Arada (Davran Tiyatrosu