Halk TV Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik, AKP'de siyaset yapmış bazı isimlerin İYİ Parti'ye katılacağı bilgisini paylaştı. Çelik, İYİ Partili bir yetkilinin kendisine "Saray'ı da sarsacak sürpriz isimler, şimdilik isim veremiyoruz. Çok yakında" dediğini ifade etti.

Kulis: İYİ Parti, sarayı rahatsız edecek bir iki transfer daha yapacak

Halk TV Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik, İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına konuk oldu.

Bugün İYİ Parti'ye katılan Habertürk yazarı Kürşad Zorlu'ya ilişkin konuşan Çelik, Ankara kulislerinden edindiği bilgileri de aktardı.

"İYİ Parti art arda transferler gerçekleştiriyor. Bir yandan kurultay için düğmeye bastı, birbiri ardına yaptığı transferle de çok konuşuluyor" diyen Çelik, "Kürşad Zorlu özellikle milliyetçi çevrelerin yakından tanıdığı bir isim. Öncelikle Akşener'e danışmanlık yapacağını öğrendik. Başdanışman olması bekleniyor. İlerleyen süreçte de başkanlık divanına girebilir yorumunu yaptı İYİ Parti'den bir isim" ifadelerini kullandı.

AKP'DE SİYASET YAPMIŞ İSİMLER

Çelik "Ama asıl özel haberimiz şu olsun: İYİ Parti yakında özellikle sarayı rahatsız edecek bir iki transfer daha yapacak bilgisini aldık İYİ Parti kurmaylarından. Haber şöyle; söylediğim gibi yakında sürpriz katılımlar partiye. Aynen şu ifadeyi kullandı bana haberi veren yetkili: Saray'ı da sarsacak sürpriz isimler, şimdilik isim veremiyoruz, çok yakında" ifadeleriyle devam etti.

İYİ Partili yetkililere bu kişiler için "Adalet ve Kalkınma Partisi'nde siyaset yapmış isimler mi?" diye sorduğunu belirten Çelik, kendisine "Evet" yanıtının verildiğini de aktardı