CHP'li kurmaylar, Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Muharrem İnce ile Kılıçdaroğlu'nun görüşmesine ilişkin verdikleri bilgide takvimlendirilmiş bir görüşme olmadığını ifade etti. İnce’ye yakın kaynaklar ise, görüşmeyle ilgili henüz bir iletişim olmadığını belirterek, "Randevu talep edilmedi, gün belirlenmedi” dedi.

Kulis: Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesi için takvim belli mi?

Siyasette gözler CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi ziyaret edip etmeyeceğine çevrildi. CHP kulislerine göre Millet İttfaikı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Muharrem İnce’yi yakın zamanda ziyaret etmesi öngörülmüyor, ancak ziyaret kapısı kapalı değil.

Milliyet'in haberine göre, Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilmesinin ardından siyasi partileri ziyaret turuna başlayan Kılıçdaroğlu’nun, seçimlerde seçmen desteğiyle Cumhurbaşkanı adayı olmak için yola çıkan İnce ile görüşüp görüşmeyeceğine ilişkin tartışmalar sürerken, CHP’li kurmaylar, şu anda takvimlendirilmiş bir görüşmenin olmadığını belirtti.

İnce’ye yakın kaynaklar da ziyarete ilişkin henüz bir iletişimin olmadığını belirterek, “Henüz bir bağlantı yok, iletişim yok. Randevu talep edilmedi, gün belirlenmedi” bilgisini verdi.

Daha önce Büyük Türkiye Partisi, Milli Yol Partisi ve HDP’ye ziyaret gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, parti ziyaretlerini sürdüreceğini söylemişti. Önceki gün Sözcü yazarı Deniz Zeyrek’e konuşan Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda sorulan soruya verdiği yanıtta ise Memleket Partisi'ne gideceğini kaydetmişti.