Türkiye’de Beşiktaş ve Galatasaray formaları da giyen kadın basketbolcu Milica Dabovic, Yunanistan’da oynadığı dönemde kulüp başkanından ‘tek gecelik ilişki’ teklifi aldığını ve kabul etmediği için önce maaşının düşürüldüğünü sonra da kulüpten kovulduğunu söyledi

“Kulüp başkanının ilişki teklifini kabul etmediğim için kovuldum”

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Beşiktaş ve Galatasaray formaları da giyen Milica Dabovic, Yunanistan'ta forma giydiği kulübün başkanının kendisine ‘tek gecelik ilişki’ teklif ettiğini ve teklifi kabul etmediği için de kulüpten kovulduğunu iddia etti.

Sırbistan Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonu olan, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ise 2008’de Beşiktaş, 2016’da Galatasaray formaları giyen Milica Dabovic, başından geçen söz konusu olayı yıllar sonra anlattı.

Ülkesinin basınına konuşan Dabovic, Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra transfer olduğu ve ismini vermediği Yunan ekibinin başkanı tarafından ‘tek gecelik ilişki’ teklifi aldığını açıkladı.

‘3 AY MAAŞIMI VERMEDİLER’

Basketbolu bıraktıktan sonra Instagram’dan kıyafetler satan Dabovic, “Kulüp başkanı benimle yatmak istedi. O dönemde ayda 20 bin Euro maaş alıyordum. Teklifi kabul etmediğim günden sonra 3 ay boyunca maaşımı vermediler ve sonrasında sözleşmemi feshedip beni kovdular” dedi.

Bir kitap yazdığını ve yaşadıklarını anlatacağını belirten Milica Dabovic, “Bana bir gece için büyük para teklif ettiler. Ne kadar olduğu önemli değil. Bacaklarımı para için açmadım. Gururluyum. Çünkü her zaman başka bir yol vardır. Şu anda huzurluyum, mutluyum ve gururluyum” ifadelerini kullandı.

Dabovic, kulüp ismi ve kendisine teklif yapan başkanın ismini vermese de Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Yunan ekibi Palaio Faliro B.C.’ye imza attı ve burada sadece 5 maça çıktı.