Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği mektuba destek veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "Bugün geldiğimiz noktada futbol dışı kurum ve kuruluşların futbolla alakalı görüş bildirmeleri konuyu farklı yerlere taşımaktadır" denildi.

Kulüpler Birliği'nden Kılıçdaroğlu'nun desteğine yanıt: Görüş bildirmeleri konuyu farklı yerlere taşıyor

Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gönderdiği mektuba destek veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Futbol dışı kurum ve kuruluşların futbolla alakalı görüş bildirmeleri konuyu farklı yerlere taşımaktadır" diyerek cevap verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımında Kulüpler Birliği'ne destek verdi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, "TFF yönetimine ve Katarlı Bein'in satın aldığı Digiturk’e takımlarımızın haklı isyanı devam ediyor. İktidarın Katarlı ortaklarıyla dokunup bozmadığı hangi değerimiz kaldı? Takımlarımızın ve Türk futbolunun yanındayım, mücadelelerine elimden gelen desteği vereceğim" ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

Yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Kulüpler Birliği Vakfı olarak futbol ile alakalı problemlerimizi ilgili paydaşlarla çözme gayesiyle hareket etmekteyiz. Bugün geldiğimiz noktada futbol dışı kurum ve kuruluşların futbolla alakalı görüş bildirmeleri konuyu farklı yerlere taşımaktadır ve bu durumu sorunlarımızın çözümüne yönelik faydalı bir davranış olarak görmemekteyiz. Futbolun problemlerinin yine futbolun paydaşları tarafından çözülmesi gerektiğine inanmaktayız. Kamuoyunun bilgilerine sunarız."