Şenol Güneş, korona virüse yakalanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e Milli Takımlar Twitter hesabından yayımladığı mesaj ile geçmiş olsun dedi

Kulüplerden Fatih Terim'e destek mesajı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün Twitter hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Açıklamasının ardından ülke gündemine oturan Terim'e kulüplerden destek mesajları geldi.

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, corona virüsü testi pozitif çıkan ve tedavisine başlanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Güneş'in, Milli Takımlar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

'Galatasaray Teknik Direktörü, kıymetli meslektaşım Fatih Terim'in corona virüsü test sonuçlarının pozitif çıktığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine acil şifalar diliyorum. İnşallah, en kısa zamanda görüşeceğiz.'

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

TFF'nin resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü'nün önce 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, daha sonra da Teknik Direktör Fatih Terim'in korona virüs testlerinin pozitif çıktığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'a acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşacaklarına inanıyoruz. Terim ve Albayrak aileleri ile Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" diye kaydedildi.

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Galatasaray Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, kendisinden iyi haberler duymayı temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz" denildi.

Terim'e bir destek de eski takımı Fiorentina'dan geldi. Bir dönem Terim’in de çalıştırmış olduğu İtalya Serie A Ligi ekibinin sosyal medya hesabından deneyimli teknik adamın 1 numaralı Fiorentina formasıyla çekilmiş fotoğrafı paylaşıldı ve üstüne "Haydi İmparator" notu düşüldü.