Bursa'da kumar oynatıldığı tespit edilen bir iş yerine düzenlenen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yakalanmamak için polis telsizi dinlediği ve iş yeri girişini güvenlik kameralarıyla izlediği belirlendi

Kumar oynayan şüpheliler yakalanmamak için polis telsizi dinlemiş

Bursa'da kumar oynatıldığı tespit edilen iş yerine düzenlenen operasyonda 22 kişiye 69 bin 300 lira ceza kesildi. Operasyonda, şüphelilerin yakalanmamak için polis telsizi dinleyerek önlem aldıkları belirlendi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi ilçesinde izinsiz faaliyet gösteren iş yerlerinde denetim yaptı.

DHA'nın haberine göre, bir iş yerine baskın yapan ekipler, kumar oynayan 22 kişiyi suçüstü yakalayarak, gözaltına aldı. Şüphelilerin yakalanmamak için polis telsizi dinledikleri ve iş yerinin girişini güvenlik kameralarıyla izledikleri tespit edildi. Ekipler, telsiz ve kumar oynanırken kullanılan iskambil kağıtlarına el koydu.

Gözaltına alınan 22 kişiye, koronavirüs tedbirleri kapsamında Umumi Hıfzıssıhha Kanunu gereğince sosyal mesafe kuralına uymadıkları için kişi başı 3 bin 150'şer lira olmak üzere toplam 69 bin 300 TL ceza kesildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.