A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2022 FIFA Dünya Kupası play-off'unda Portekiz ve İtalya deplasmanlarına gitmek istemediğini söyledi.

Kuntz, Dünya Kupası play-off'unda karşılaşmak istemediği iki takımı açıkladı

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu son maçında Karadağ'ı deplasmanda 2-1 yenen ve Dünya Kupası'na katılmak için play-off oynama hakkı elde eden A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Portekiz ve İtalya deplasmanlarına gitmemeyi tercih ederim" dedi.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu son maçında Türkiye, deplasmanda Karadağ'ı 2-1 mağlup etti.

Hollanda'nın ardından grubu ikinci sırada tamamlayan A Milli Takım, Dünya Kupası'na katılmak için play-off oynama hakkı elde etti.

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası play-off'unda seri başı olamadı.

Türkiye'nin muhtemel rakipleri Portekiz, İskoçya, İtalya, Rusya, İsveç ve Galler oldu.

akımlar gruplarında tek maç üzerinden yarı final ve final maçları oynayacak. Play-off etabından toplam 3 takım daha Katar biletini alacak.

Play-off'larda yarı final maçları 24 Mart, final maçları ise 29 Mart'ta yapılacak. Play-off yarı final maçları, seri başı takımların ev sahipliğinde oynanacak.

Karadağ karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında Stefan Kuntz, "10 gün sonra play-off kura çekimi var. Hangi takımla eşleşmek istemezsiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Büyükannemin söylediği bir sözle yanıt vermek istiyorum. 'Etki edemeyeceğiniz şeylerle alakalı fazla düşünmene gerek yok.' derdi. Muhtemel rakiplerimizin hepsi güçlü. Statü gereği ilk maçımızı deplasmanda oynayacağız. İlla bir yorum yapmak icap ederse, Portekiz ve İtalya deplasmanlarına gitmemeyi tercih ederim."