LeBron James'ten Donald Trump'a: Seni işe yaramaz...

2017 NBA şampiyonu olan Golden State Warriors takımının yıldız oyuncusu Stephen Curry’nin, Beyaz Saray’a olan davete katılmak istemediğini söylemesi üzerine, Başkan Trump basketbol takımına olan davetini geri çekti.

Bu gelişmeler üzerine LeBron James, Başkan Trump’ı kastederek, "Seni işe yaramaz! Stephen Curry zaten gitmeyeceğini söyledi. Sen gelene kadar Beyaz Saray’a gitmek büyük bir onurdu" dedi.

Emekli NBA efsanesi Kobe Bryant da bu yorumu destekledi: “Yalnızca ismi bile ayrım ve öfke yaratan bir başkan. Sözleri kavga ve nefret duyguları uyandıran biri ‘Amerika’yı yeniden harika yapamaz’.”

Beyaz Saray ziyaretine katılmak istemediğini belirten Curry'e Twitter üzerinden yanıt veren Trump, "Beyaz Saray'ı ziyaret etmek, şampiyon olan takım için bir onur olarak kabul edilir. Stephen Curry ise tereddüt ediyor, bu nedenle davet geri çekilmiştir!" ifadelerini kullanmıştı.

"MARŞTA AYAĞA KALKMAZLARSA KOVULMALILAR"
Trump önceki gün de, "Amerikan Futbolu Ligi NFL oyuncuları milli marşı protesto amacıyla ayağa kalkmazsa işlerinden kovulmalı" demişti.