Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio, Covid-19 salgınıyla mücadele için bağış çağrısı yaptı. DiCaprio, bağış yapmalarını istediği hayranları arasından bir kişinin Killers of the Flower Moon’da oynayacağını duyurdu

Leonardo DiCaprio, bağış yapanı filminde oynatacak

Çin'de başladığı düşünülen ve tüm dünyaya yayılan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele için bağış çağrısı yapan Leonardo DiCaprio, bir hayranının Martin Scorsese ve Robert De Niro ile birlikte çektikleri yeni filminde oynama şansı olacağını söyledi.

45 yaşındaki ABD’li oyuncu, All In Challenge adlı yardım kuruluşuna bağış yapmalarını istediği hayranları arasından bir kişi ile Martin Scorsese’nin yönetmenliğini üstlendiği ve başrollerini Robert De Niro ile paylaştıkları yeni filmi Killers of the Flower Moon’da oynayacağını duyurdu.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram’da video paylaşan oyuncu DiCaprio, "Kısa bir süre önce #AmericasFoodFund'u, (Amerika’nın Yiyecek Fonu) ihtiyaç duyan her ailenin bu kritik zamanda yemeğe erişmesini sağlamak için başlattık. En savunmasız topluluklarımızın desteğimize her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Bu yüzden #AllinChallenge konusunda bize yardım etmenizi istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Kazanma şansı için allinchallenge.com aracılığıyla bağış yapmanız gerekiyor" diyen oyuncu, bağışlardan Meals on Wheels America, No Kid Hungry, World Central Kitchen ve Feeding America adlı kuruluşların yararlanacağını duyurdu.

Güvenli yiyeceğe ulaşamayan yoksullar için kurulan America's Food Fund adlı yardım kuruluşu, 1 Nisan’da 72 saat içinde açıldı. Bugüne kadar 13 milyon dolar yardım toplandı.

DiCaprio, toplanan yardım için Instagram’dan teşekkür notu da yazdı.

We recently launched #AmericasFoodFund to help make sure every family in need gets access to food at this critical time. Our most vulnerable communities need our support now more than ever. That’s why we’re asking you to help us with the #AllinChallenge. If you’ve ever wondered what it’s like to be able to work with the great @martinscorsese_, Robert De Niro and myself, this is your chance. Robert and I are going to be starring in a new movie called Killers of the Flower Moon, directed by Martin Scorsese. We want to offer you a walk-on role, the opportunity to spend the day on the set with the three of us, and attend the premiere. To take part, please go to allinchallenge.com and donate whatever you can. 100% of your donation will go to @MealsonWheelsAmerica, @NoKidHungry and #AmericasFoodFund (@wckitchen & @feedingamerica) @officiallymcconaughey, @theellenshow and @iamjamiefoxx, will you go all in with us?

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)'in paylaştığı bir gönderi ()