Oyuncu ve yönetmen Levent Kazak, kendisine hakaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e yanıt verdi. MHP'li Yönter'in 2016'daki paylaşımını hatırlatan Kazak, "'Diktatör' kelimesinin tarifiyle ilgili düşüncen hala aynı mı? Değilse ne yaşandı, kaçak saray ruhsatına nasıl kavuştu?" diye sordu.

Levent Kazak, kendisine hakaret eden MHP'li Yönter'e yanıt verdi: Yine geçmişini hatırlattı

Oyuncu ve yönetmen Levent Kazak, geçmişte Saray’a yaptığı eleştirileri hatırlattığı için kendisine hakaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e yanıt verdi. Kazak, Yönter'in eski paylaşımını hatırlatarak, "'Diktatör' kelimesinin tarifiyle ilgili düşüncen hala aynı mı?" diye sordu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, bu kez de oyuncu ve yönetmen Levent Kazak’a hakaret etti.

Oyuncu Levent Kazak sosyal medya hesabından MHP'li Yönter'in Saray yönetimini ve iktidarın zenginliğini eleştirdiği tweetini ekleyerek, “Şu twiti silmişsin. Dediğin gibi gerisini düşündüm ve şunu merak ettim, ne yaşadın da şehit Faruk Gezen'in yıkık evine sırtını döndün?” diye sordu.

Yönter ise bu soruya karşılık Kazak’a hakaretlerde bulundu. MHP’li isim tweetinde şu ifadeleri kullandı:

“İşin gücün yok mu müptezel herif! Biz geçmişteki her sözümüzün arkasındayız... Ne silmesi, neyin silmesi... 2015 yılındaki bir tweet mesajını bugüne taşıyarak ancak ucuzluğunu gösterirsin! Şehidin evine sırt dönen şerefsizdir, döndü diyen şerefsizdir! Boğaz’da zıkkımlanmaya devam et!.”

levent-kazak-kendisine-hakaret-eden-mhp-li-yonter-e-yanit-verdi-yine-gecmisini-hatirlatti-908649-1.

2016'DAKİ PAYLAŞIMINI HATIRLATTI

Yönter'in hakaretlerine Kazak'tan yanıt geldi. Yönter'in 2016 tarihli, "Nuh Albayrak MHP liderine diktatör kelimesinin ne anlama geldiğini sormuş! Albayrak çok meraklıysa kaçak saraya baksın cevabını hemen alır" paylaşımını alıntılayan Kazak, şunları söyledi: "madem silinen tivit yalandı @UlviYonter, soruyu silinmemiş başka bir tivit üzerinden sorayım. şunu merak ediyorum, "diktatör" kelimesinin tarifiyle ilgili düşüncen hala aynı mı? değilse ne yaşandı, kaçak saray ruhsatına nasıl kavuştu? hakaretsiz alırsak seviniriz."

levent-kazak-kendisine-hakaret-eden-mhp-li-yonter-e-yanit-verdi-yine-gecmisini-hatirlatti-908650-1.