Leyle ile Mecnun'un haklarını satın alan Acun Ilıcalı'nın Exxen için diziyi orijinal oyuncu kadrosuyla yeniden çektireceği iddiası dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. İddiaya göre yeni bölümlerin çekimleri yaz aylarında başlayacak.

Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran iddia

Exxen'in kurucusu Acun Ilıcalı, fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un yayın haklarını aldı.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ilıcalı, yeni bir “remake” yani yeniden yapım projesi için görüşmeler gerçekleştiriyor. Her şeyin planlandığı gibi gitmesi halinde bir televizyon efsanesi olan komedi dizisi Leyla ile Mecnun, yeni bölümleri ile yeniden seyircilerle buluşacak.

Altuntaş, konuyla ilgili olarak kişisel Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, “Acun Ilıcalı, Sihirli Annem'in ardından Exxen için bir fenomen diziyi daha yeniden çektirecek. Ilıcalı, şimdi de Leyla ile Mecnun'un haklarını aldı. Geçen aylarda 10. yaşı kutlanan diziyi yine Onur Ünlü çekecek. Dizinin eski ekibiyle görüşmeler başladı. Çekimleri yaz aylarında başlaması planlanıyor” ifadelerine yer verdi.

Haber dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Şubat 2011 ile Ocak 2014 tarihleri arasında 3 yıl boyunca TRT ekranlarında seyircilerin karşısına çıkan Leyla ile Mecnun, türünün Türkiye’deki en başarılı örneklerinden biri olarak kabul edilen bir absürt komedi dizisiydi. Konuları ele alış biçimiyle oldukça geniş bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran dizi, buna rağmen final bile yapmadan ekranlara veda etmişti.