Lise öğrencisi kapısı açık şekilde hareket eden minibüsten düştü

Küçükçekmece'de kapısı açık şekilde ilerleyen yolcu dolu minibüsten düşen lise öğrencisi başından yaralandı.

DHA'da yer alan habere göre, yolcu minibüsü kapısı açık şekilde ilerliyordu. Bu sırada ayakta yolculuk yapan lise öğrencisi genç kız sola dönüş yapan minibüsün açık kapısından yola düştü. Genç kızın minibüsten yola düştüğünü gören arkadaşları ve yolcular büyük panik yaşadı.

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ SERBEST BIRAKILDI

Başından yaralanan genç kız için olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Gelen sağlık ekibi yaralı öğrenciyi hastaneye kaldırdı. Genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan minibüs şoförü Mustafa K. ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest kaldı.

'KAPILARIN AÇIK OLMASI MİNİBÜSLERDE ÇOK YAYGIN'

Olayı o sırada yine aynı minibüste olan kızından dinlediğini söyleyen Ramazan İnan,"Biz düştüğünü gördük. Sonra minibüs durdu" dedi.

İnan, kapı açık olunca tedirgin olduklarını belirterek, "Sıkıntılı bir durum bu. Minibüslerde yaygın. Bu tarz şikayetler çok oluyor. En azından yolcu alınınca kapı kapandıktan sonra minibüs hareket ederse daha sağlıklı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Çevre sakinlerinden Ahmet Borya ise, "Kafasını yere çarpmıştı. Kan geldiğini gördüm. Açık olmaması lazım kapıların. Hiç kimse istemez açık halde yolculuk yapmak. Tutunuyorsun ama risk" şeklinde konuştu.