Macaristan Milli Takım Teknik Direktörü Marco Rossi, "Şu anda Fenerbahçe'de oynayan Attila Szalai'nin, Chelsea'ye gitmek üzere olduğunu düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Macaristan Milli Takım Teknik Direktörü Rossi: Szalai, Chelsea'ye gitmek üzere

Macaristan Milli Takım Teknik Direktörü Marco Rossi, Fenerbahçe'de oynayan Macar defans oyuncusu Attila Szalai'nin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye gitmek üzere olduğunu söyledi.

Macaristan'ı çalıştıran 57 yaşındaki İtalyan teknik adam, İtalya Spor Yazarları Derneği (USSI) Torino şubesince düzenlenen bir ödül töreni etkinliği sonrasında İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Calciomercato isimli internet sitesinde yer alan habere göre Rossi, Macaristan takımında İtalyan futbolunda oynayabilecek oyuncu olup olmadığı sorusuna yanıt verirken, doğrudan bir isim vermenin zor olduğunu belirtse de Szalayi'ye dikkati çekerek, "Şu anda Fenerbahçe'de oynayan Attila Szalai'nin, Chelsea'ye gitmek üzere olduğunu düşünüyorum. Birçok takım tarafından izlendi o. Özellikle önemli İspanyol takımları izledi. Şimdi Chelsea ile bu transferi yapmışa benziyor. O, İtalyan futbolu için de iyi bir oyuncu olabilir" ifadelerini kullandı.