Şişli'de, bir mağazada satış görevlisi olarak çalışan kadına cinsel tacizde bulunan erkek, olayın sosyal medyada tepki toplamasının ardından yakalandı. Olay sonrası şikayetçi olmak için polise giden Kübra S., "Çalışırken üzerinde etek mi vardı?", "Adam sana temas etmemiş bundan bir şey olmaz" gibi sorulara maruz bırakıldığını açıkladı.

Mağaza çalışanını taciz eden adam, sosyal medyadaki tepkiler üzerine yakalandı

Şişli'de, bir mağazada satış görevlisi olarak çalışan kadına cinsel tacizde bulunan erkek, sosyal medya tepkileri üzerine yakalandı

Şişli Mecidiyeköy'de önceki gün saat 18.30 sıralarında bir mağazada satış görevlisi olarak çalışan üniversite öğrencisi Kübra S. (23), çocuk bölümünde reyon düzenlediği sırada kendisini takip eden kişinin hareketlerinden şüphelenerek güvenlik kamerasını kontrol etti. Görüntülerde, failin reyonu düzenleyen kadına bakarak mastürbasyon yaptığı ortaya çıktı.

Olayın ardından mağazanın güvenlik kamerasını inceleyen Kübra S., emniyete giderek şikayetçi oldu.

Görüntüleri sosyal medyada da paylaşan Kübra S., polise giderek şikayetçi olduğunu ancak "Çalışırken üzerinde etek mi vardı?", "Adam sana temas etmemiş bundan bir şey olmaz" gibi sorularla kaşılaştığını anlattı. Binlerce sosyal medya kullanıcısı tepki göstererek, tacizcinin yakalanmasını istedi.

Yaşananların ardından Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Şişli Polis Merkezi Amirliğine bağlı Suç Araştırma ve Soruşturma Büro ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemenin ardından polis ekipleri şüphelinin eşkalini belirledi. Kamera görüntülerinde kimliği E.Ç. olduğu belirlenen fail gözaltına alındı.

Failin yakalanma haberinin ardından bir paylaşım daha yapan kadın, "Olay böyle yayılmasaydı yakalanacağına asla inanmıyordum. Umarım hiçbir kadının başına gelmez" ifadelerini kullandı.