Los Angeles Lakers efsanesi Magic Johnson, Michael Jordan ile LeBron James arasında yapılan karşılaştırmalar hakkında, "LeBron şimdiye kadar oynayanların içinde en yeteneklilerden bir tanesi ve tüm zamana bakarsak en iyisi. Ama 'en büyük kim?' sorusunun cevabı Michael Jordan" ifadelerini kullandı

Magic Johnson cevapladı: Michael Jordan mı, LeBron James mi?

Kariyerinde daha önce Michael Jordan'a karşı oynayan ve 1991'deki Chicago - Lakers NBA finalinde Jordan karşısında kaybeden Magic Johnson, 'LeBron mu, Jordan mı?' polemiklerine dahil oldu.

NTV Spor'ın aktardığı habere göre Jordan ile çok iyi dost olan Magic Johnson, LeBron James'in Los Angeles Lakers'a transferinde ise etkili olan isimlerin başında geliyordu.

James ve Jordan'ı karşılaştıran Johnson, "LeBron harika bir basketbolcu ve şimdiye kadar oynayanların içinde en yeteneklilerden bir tanesi ve tüm zamana bakarsak en iyisi. Ama 'en büyük kim?' sorusunun cevabı Michael Jordan..." dedi

Johnson, LeBron James'in halen basketbol oynadığını da hatırlatarak, "Belki bırakana kadar daha fazla şey başarabilir" ifadelerini kullandı.