CHP’li vekil Mahmut Tanal, kendisine ve Sezgin Tanrıkulu’na köşe yazısında hakaret eden Akit yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu’na cevap verdi.

Mahmut Tanal'dan Akit yazarına: Sınıf arkadaşımdı, kendisine acırdık


CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, kendisini ve Sezgin Tanrıkulu’nu hedef alan iktidar yanlısı Yeni Akit gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’nun köşe yazısına sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan cevap verdi.

CHP’li Tanal, verdiği yanıtta Karahasanoğlu ile İstanbul Hukuk Fakültesi’nde sınıf arkadaşı olduklarını aktararak, o dönem asosyal, içine kapanık biri olduğu için acıdıkları Akit yöneticisinin, ezikliğin getirdiği intikam hissiyle hareket ettiğini söyledi.

TANAL: O HALİNİ GÖRÜNCE KENDİSİNE ACIRDIK

CHP’li vekil Mahmut Tanal şu ifadeleri kullandı:

1- Akit’in sahibinin kardeşi Ali İhsan Karahasanoğlu, bozuk plak gibi Mahmut Tanal isminde takılı kaldı. TV’de, köşesinde, ilgili ilgisiz her tartışmada, her fırsatta benden bahsetmeye devam ediyor. Ciddiye alınmayınca bu sefer hakaret etmiş.

2- Bilmeyenler için yazayım: Bu arkadaşla hukuk fakültesindeyken aynı sınıftaydık. Asosyal, içine kapanık, köşeye sinip oturan, doğru bildiğini dile getiremeyen birisiydi. O halini görünce kendisine acırdık.

3- Bizim gölgesinden korkan Ali İhsan, şimdilerde ise kendini aslan sanan kedi gibi ses çıkarıyor. Bunu fakültedeki ezikliğin getirdiği bir rahatsızlık olarak görüyorum. Kendini gösterme çabasında. Fakültede imrendiği Mahmut Tanal’a, çarpıtmalarla zarar verebileceğini düşünüyor.