Malatya'da kaçırmaya gittiği B.K'nin babasını öldürdükten sonra genç kız ve annesine kurşun yağdıran E.E. isimli erkek, saklandığı konteynerde yakalanarak gözaltına alındı. E.E. daha sonra sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. E.E'nin daha önce de arkadaşlık kurmak istediği genç kızı takip ederek taciz ettiği için gözaltına alındığı ancak daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Malatya'da bir erkek kaçırmaya gittiği genç kızın babasını öldürdü
Fotoğraf: İHA

Malatya'nın Arguvan ilçesinde, kaçırmaya gittiği 19 yaşındaki B.K'nin babasını öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan E.E. tutuklandı.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, B.K. isimli genç kızı kaçırmak için ikametine giden 23 yaşındaki E.E, burada baba Ziya Koç ile karşılaştı.

Ziya Koç'u pompalı tüfekle ateş ederek öldüren zanlı, olay yerinden kaçmaya çalışan genç kız ile annesi S.K'nin bulunduğu araca da ateş açtı. İsabet alan araçta yaralanan olmazken, E.E. olay yerinden kaçtı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, zanlı Güveçli Mahallesi'nde bir konteynerin içerisinde yakalandı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan E.E, sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

DAHA ÖNCE ŞİKAYET EDİLİP SERBEST BIRAKILMIŞ

İstanbul’da yaşadığı öğrenilen E.E'nin belirli aralıklarla genç kızı eğitim gördüğü okul ve ikametin çevresinde rahatsız ettiği öğrenilirken, aile ihbarda bulunarak şikayetçi oldu. Ailenin şikayeti üzerine birkaç kez gözaltına alınan E.E, daha sonra serbest bırakıldı.

(İHA-AA)