Dünya genelindeki koronavirüs salgınından futbol dünyası da etkilenmeye devam ediyor. Milan, Maldini ve oğlunun koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. Juventus oyuncusu Dybala da koronavirüs testinin pozitif çıktığını bildirdi

Maldini ve Dybala koronavirüse yakalandı

AC Milan, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Paolo Maldini ve kulübün genç takımında forma giyen oğlu Daniel Maldini'nin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Kulüp, iki ismin de klinik bulguları düzelene kadar karantinada kalacağını bildirdi.

Öte yandan Juventus'un yıldız oyuncusu Paulo Dybala, kız arkadaşı Oriana Sabatini ile birlikte yeni tip Koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Açıklamayı Twitter'dan yapan Dybala, "Herkese merhaba, Covid-19 testinin sonuçlarını aldığımızı Oriana ile birlikte pozitif çıktığımızı bildirmek istedim. Durumumuz iyi. Mesajlarınız için teşekkürler" dedi.

Dybala'nın da testinin pozitif çıkmasıyla Juventus'ta Daniele Rugani ve Blaise Matuidi ile birlikte virüs tespit edilen oyuncu sayısı 3 oldu.