Kadına yönelik şiddet hız kesmeden sürüyor. İstanbul Maltepe'de bir erkek, evli olduğu kadını vurdu.

Maltepe'de Özal Toraman adlı erkek, çocuklarını odaya kilitleyip evli olduğu kadını vurdu

Maltepe'de eşi ile tartışan Özal Toraman, ikiz çocuklarını evin bir odasına kitleyip eşini vurdu. Cemile Toraman yaralandı.

DHA'nın haberine göre olay dün saat 16.00 sıralarında Maltepe’de meydana geldi. Özal ve Cemile Toraman çifti ikiz kız çocuklarıyla 7 katlı bir binanın dördüncü katında yaşıyordu. Tersanede çalışan 38 yaşındaki Özal Toraman, önce ikiz kız çocuklarını evin bir odasına kilitledi daha sonra eşine silahla ateş etti.

Cemile Toraman yaralanırken Özal Toraman aynı silahla intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralıları ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. Polis yaşanan olayla ilgili inceleme başlatırken, ekipler Özal Toraman’ın yakınlarını ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü.

Bina sakini Döndü Işık, "Sese çıktık biz zaten. Çıktığımızda kapıyı kırmaya çalıştık. Polisler falan geldi. Yaralı olduğunu gördük. İyi insanlardı, bir tartışmalarını görmedim. Hiçbir gün tartışma yaşamadılar. Bizi de şok ettiler şu anda. İkisi de yaşıyorlardı iyilerdi. İnşallah iyi olurlar ek temennimiz o. İki tane çocukları vardı. Çocukları aldık biz komşuya bıraktık. Onların da ister istemez psikolojileri bozulmuş. Titriyorlardı çocuklar aldığımızda.Ama inşallah iyi olacaklar tek temennimiz o" dedi.