Maltepeli kadınlar 8 Mart’ta Hatay’da

HABER MERKEZİ

Maltepeli kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Hatay’ın Defne ilçesinde depremzede kadınlarla bir araya geliyor. Dayanışmayı büyütmek adına yapılacak ziyarette ihtiyaç malzemeleri de bölgedekilere ulaştırılacak.


İlk günden itibaren bölgede çalışan Maltepe Belediyesi ekipler can kurtardı, enkazda çalışma yaptı ve hasarlı binaların tespitini gerçekleştirdi.
Dayanışmayı her fırsatta sürdüreceklerini ve bölgedeki halkın yaralarını sarmak için bir an olsun durmayacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Depremdeki fedakâr anneleri anmak ve hayata tutunma mücadelesi veren kadınlarla yan yana gelmek için harekete geçen Maltepeli kadın meclis üyelerimiz, kadın başkan yardımcılarımız ve kadın müdürlerimiz 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Hatay’ın Defne ilçesine giderek dayanışmayı sürdürecek. Dayanışmanın iyileştirici gücüne inanan Maltepeli kadınlar, Defneli kadınlarla kurulan bağları yaralar sarılana dek kopartmayacaklar. Bu örnek hareket için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.