Manisa'da düzenlenen bir sokak düğününd çıkan kavgada 11 kişi yaralandı. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgaya karıştığı belirlenen 10 kişi gözaltına alındı.

Manisa'da sokak düğününde bıçak ve sopalı kavga: 11 yaralı
Fotoğraf: DHA

Manisa'nın Kula ilçesinde sokakta gerçekleştirilen düğün töreni sırasında çıkan taş, sopa ve kesici aletlerin kullanıldığı kavgada ikisi ağır 11 kişi yaralandı. Polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavga ile ilgili soruşturmada 10 kişi gözaltına alındı.

DHA'nın aktardığına göre olay, saat 22.30 sıralarında Kula ilçesine bağlı Seyitali Mahallesi Gargar Küme Evleri'nde meydana geldi. Sokak düğününde davetliler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve kesici aletlerin kullanıldığı kavga ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, 11 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalelerin ardından yaralılar F.G. (42), Ü.B. (14), E.B. (36), R.U. (18), M.E.G. (42), A.B. (38), T.Y. (19), F.B. (23), B.B. (18), C.E. (27) ve E.B. (37), ambulanslar ve vatandaşların kendi imkanları ile Kula Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan yaralılardan R.U. ve T.Y. ile durumları ağır olan M.E.G. ve A.B. çevre ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmada kavgaya karıştıkları belirlenen 10 kişi yakalandı. Şüpheliler sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Bu arada taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için polis ekipleri mahalle ve hastanelerin çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.