Maraş'ta, 12 yaşındaki N.A.’ya cinsel istismarda bulunan 4 kişi tutuklandı, 1 kişi aranıyor.

Maraş'ta 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan 4 kişi tutuklandı

Maraş'ın Pazarcık ilçesinde Emrah Akkurt, Veysel Akkurt, Ali Dayı, Oğuzhan Kesen ve Ali Tutak isimli erkeklerin aynı mahallede ikamet eden 12 yaşındaki N.A'ya sistematik olarak cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

Maraş’ın Pazarcık ilçesinde 12 yaşındaki N.A.,'nın maruz bırakıldıklarını bir yakınına anlatması üzerine 5 kişi tarafından şantajla cinsel istismara maruz bırakıldığı ortaya çıktı.

Yakınının haber vermesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen 12 yaşındaki N.A., pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde, şantaj ve cinsel istismarı anlattı.

Emrah Akkurt, Ali Dayı ve askerde olduğu öne sürülen Oğuzhan Kesen tutuklandı. Ali Tutak ise önce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ardından sosyal medyadan yükselen tepkiler nedeniyle tutuklandı. Emrah Akkurt'un kardeşi Veysel Akkurt ise aranıyor.

İSTİSMAR 7-8 YAŞINDAYKEN BAŞLADI

Soruşturma dosyasını inceleyen avukat Hüseyin Göksel, Artı Gerçek'e konuştu. N.A'nın ifadesinde “ilk istismarın 7-8 yaşındayken abisinin arkadaşı olan Emrah Akkurt tarafından başladığını“ söylediğini belirtti.

Ardından istismarı duyan diğer erkeklerin de sistematik olarak küçük çocuğu istismar etmeye başladığını aktardı.