Marvel 2021 yılında izleyicilerle buluşacak film ve dizilerinin yayın tarihini açıkladı.

Marvel 2021'nin yayın programını açıkladı: 6 dizi, 4 film geliyor

Marvel'ın 2021 senesinde seyircilerle buluşacak olan yapımlarının gösterim tarihleri açıklandı. 6'sı dizi, 4'ü film olmak üzere toplamda 10 Marvel yapımının gösterim tarihleri belli oldu.

Disney, yayın platformu Disney+'ta yayınlanacak Marvel yapımlarının açıklanan listesine göre seyircilerle buluşacak olan ilk yapım 15 Ocak'ta yayınlanacak olan WandaVision dizisi olacak. 6 bölüm sürecek olan dizide Paul Bettany, Elizabeth Olsen ve Kat Dennings gibi isimler yer alacak. WandaVision'dan sonra 19 Mart tarihinde The Falcon and The Winter Soldier izleyicisiyle buluşacak. Daniel Brühl ve Anthony Mackie'nin başrollerinde olduğu dizi 6 bölüm sürecek.

Gazete Duvar'ın haberine göre; bu iki diziden sonra Marvel Sinematik Evreni'ne dair göreceğimiz üçüncü yapım Black Widow olacak. Rachel Weisz, Scarlett Johansson ve David Harbour gibi isimlerin yer aldığı yapım 7 Mayıs tarihinde izleyicisiyle buluşacak. Ayrıca şu an net tarihi belli olmasa da Loki dizisinin de mayıs ayı içerisinde yayınlanacağı açıklandı.

Yaz ayları içerisinde Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings ve What If seyircisiyle buluşacak. Shang-Chi filmi, 9 Temmuz'da vizyona girerken What If dizisi ise yaz ayları içerisinde çıkış yapacak. Bu animasyon dizinin kesin yayın tarihi açıklanmadı.

2021'in sonlarında ise dört yapım seyircilerle buluşacak. Eternals ve Spider-Man 3 filmleri sırasıyla 5 Kasım ve 17 Aralık'ta vizyona girecek. Hawkeye ve Ms. Marvel dizileri 2021'in sonlarında izleyicilere sunulacak.

DİZİ VE FİLMLERİN VİZYON TARİHLERİ

Yani bu yapımların kronolojik olarak yayınlanma tarihi şu şekilde gerçekleşecek:

♦ WandaVision: 15 Ocak

♦ The Falcon and The Winter Soldier: 19 Mart

♦ Black Widow: 7 Mayıs

♦ Loki: Mayıs

♦ Shang-Chi and the Legends of Ten Rings: 9 Temmuz

♦ What If: Yaz içerisinde

♦Eternals: 5 Kasım

♦Spider-Man 3: 17 Aralık

♦Hawkeye: 2021 sonları

♦Ms. Marvel: 2021 sonları