Marvel'dan yeni Avengers filmi: Endgame kadar mükemmel olacak

Marvel, MCU (Marvel Sinematik Evren)’nun üçüncü aşamasını Spider-Man: Far From Home’la sonlandırmıştı. Bir sonraki evre için çalışmalarını hızlandıran şirket, bir Avengers filmini daha geliştireceğini ve bu filmin de en az Endgame kadar iyi olacağını açıkladı.

Tekno Safari'nin haberine göre Marvel Studios, dördüncü aşamada hangi filmleri izleyeceğimizi daha önce açıklamıştı. Fakat Marvel Studios’un açıkladığı filmler arasında seyircilerin sabırsızlıkla beklediği Avengers 5’in olmaması hayranlarını üzmüştü.

MCU’nun beyinlerinden olan yapımcı Trinh Tran, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklama ile hayranların beklentilerini arttırdı. Şu anda MCU’nun dördüncü evredeki filmlere odaklandıklarını belirten Tran, “10 yıldan fazla bir süre önce, Infinity War ve Endgame seviyesine ulaşmayı hayal ediyorduk; ancak bunu gerçekten başarıp başaramayacağımızı bilmiyorduk. Şu an geldiğimiz nokta inanılmaz. Yeni filmlerimizi MCU ile sahip olduğumuz doku üzerine inşa etmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige ise geçen hafta sonu CCXP19’da Brezilya’da yaptığı konuşmada, Marvel’ın evrendeki diğer filmlerle doğrudan bağlantılı devasa bir çapraz film yapmak istediklerinin ipuçlarını vermişti. Evreni genişletmeye devam edeceklerini de aktaran Feige, bunun için çabalayacaklarını dile getirmişti.

Marvel dördüncü aşamaya, geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan Black Widow ile başlayacak. Ardından The Eternals, Shang-Chi ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness gibi yapımları izleyeceğiz.