Howard Zinn tarafından yazılan ve Semih Çelenk tarafından yönetilen 'Marx İstanbul' isimli tiyatro oyunu yeniden sahneleniyor. Biletlerin Biletix’ten alınabileceği oyun sahneden canlı olarak 02 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 20.00’de izlenebilecek.

Marx İstanbul’da sahneden canlı olarak izlenebilecek

BİRGÜN EGE

Marx İstanbul’da tiyatro oyunu pandemi koşullarına uygun olarak yeniden sahneleniyor.

Howard Zinn tarafından yazılan ve Semih Çelenk tarafından sahneye konulan oyunun oyuncusu Hamit Demir.

Biletlerin Biletix’ten alınabileceği oyun sahneden canlı olarak 02 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 20.00’de izlenebilecek.

Yönetmen Semih Çelenk, tiyatroların pandemi nedeniyle kaderiyle baş başa bırakıldığını söyledi.

Bu şartlar altında yüz yüze oyun oynamanın ve az sayıda seyirciyle bunun ekonomik olarak yükünü kaldırabilmenin çok zor olduğunu kaydeden Çelenk, “Tiyatrolar bu darboğazdan çıkmak için farklı yöntemler deniyor... Tiyatroevi de "Marx İstanbul’da" oyunumuzu 2 Ocak günü eşzamanlı olarak sahneden canlı oynuyor ve dünyanın dört bir yanında izleyicilere naklen iletiyor... Dört günlük sokağa çıkma yasağında bir saatinizi Marx'ın söyleyeceklerine ayırabilirsiniz. Tıpkı oyuna gider gibi Biletix'ten biletinizi alacaksınız, sonra mail adresinize bir link gelecek, oyun saatinde canlı oynanan oyunu internet üzerinden eşzamanlı olarak izleyebileceksiniz... Dayanışma yaşatır...” dedi.

marx-istanbul-da-sahneden-canli-olarak-izlenebilecek-820415-1.
Fotoğraf: Yönetmen Semih Çelenk