Mary Trump'tan amcası Donald Trump'a tavsiye: İstifa et!

BİRGÜN DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD Başkanı Donald Trump'ın yeğeni, yazar Mary Trump'ın çok beklenen kitabı yayınlandı. Başkan Trump'a yönelik eleştirilerin de yer aldığı kitapta Mary Trump'ın amcasına bir tavsiyesi de var: "İstifa et!"

Mary Trump; hakkında verilen konuşma yasağının yargı tarafından kaldırılmasından bir gün sonra yeni çıkan kitabı "Too Much and Never Enough" hakkında ABC'den George Stephanopoulos'a konuştu.

Mary Trump; ABC'de David Muir ile Dünya Haberleri programında yayınlanan bu videoda bir soruya verdiği cevapta amcası Trump'a dair; "Ülkeyi yönetme kapasitesi yok. Ve onun bu ülkeyi yönetmesine izin vermek çok tehlikeli" şeklinde konuştu.

Kitabı çok satanlar listesine giren Mary Trump, "(Donald Trump) eleştiri ve hesap vermekten tamamen korunduğu böyle bir durumda hiç kalmamıştı" diyerek çok büyük bir yükün altında olduğunu belirtti.

Aynı zamanda bir psikolog olan Mary Trump, Donald Trump'ın babasının onun üzerinde çok etkisi olduğunu ve onu "bir sosyopat" olarak tariflediğini belirtti.

"Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man" adlı kitabın 600 binden fazla baskısı Pazartesi gününden itibaren tüm dünyada kitabevlerine gönderildi.