İstanbul Maltepe'de alışveriş için gittiği markette maske uyarısı yapan çalışanlara silah çeken ve 41 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenilen Ozan K.'ye 30 gün ev hapsi cezası verildi.

Maske uyarısı yapan market çalışanlarını silahla tehdit eden suç makinasına ev hapsi cezası

İstanbul Maltepe'de alışveriş için gittiği markette kendisine maske takması için uyarıda bulunan market çalışanlarına silah çeken ve tehdit eden Ozan K.'ya 30 gün ev hapsi cezası verildi.

İstanbul Maltepe'de alışveriş için markete giren Ozan K., maske takması yönünde uyarılarda bulunan market çalışanlarına silah çekerek, tehdit etti. Saldırgan, gözaltına alınırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, bugün Maltepe Değirmen Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, Ozan K. alışveriş yapmak için markete girdi. Maske takmayan Ozan K., kasiyer ve görevliler tarafından uyarıldı.

Çıkan tartışmada Ozan K. belinde bulunan silahı alarak havaya doğru tuttu, market çalışanlarına hakaret ve tehditlerde bulundu. Marketteki kişiler tarafından sakinleştirilen şüpheli, silahını beline koyarak marketten uzaklaştı.

Market görevlileri durumu polise bildirdi. Ekipler, iş yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen şüphelinin Ozan K., olduğunu tespit etti.

Yakalanarak gözaltına alınan Ozan K.'nın yapılan sorgulamasında 41 ayrı suçtan kaydı olduğu belirlendi. Ozan K.'nın yapılan kaba üst aramasında 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 1 adet mermi ele geçirildi.