Çapa Tıp Fakültesi'nde sağlık çalışanlarını darp eden saldırganın cezaevinden izinli çıktığı ortaya çıktı.

Maske uyarısı yapan sağlık çalışanını darp eden saldırgan cezaevinden izinli çıkmış

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanı Rıfat Babayiğit’i maske uyarısı yaptığı için darp eden Furkan T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, hırsızlık suçundan kaldığı cezaevinden 3 Kasım'a kadar izinli olarak çıktığı öğrenildi.

DHA'da yer alan habere göre, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde maskesini doğru şekilde takması için kendisini uyaran sağlık çalışanı Rıfat Babayiğit'i darp eden Furkan T., emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.

Polis ekipleri tarafından yapılan Genel Bilgi Taramasında (GBT) Furkan T.'nin daha önce hırsızlık suçundan ceza aldığı ve açık cezaevinden 3 Kasım’a kadar izinli olarak çıktığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

stanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanı Rıfat Babayiğit, maskesini doğru şekilde takmayan bir kişiye uyarıda bulunuyarıyamuş, iddialara göre sinirlenen kişi ile sağlık görevlisi arasında tartışma çıkmıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine maske uyarısında bulunulan kişi, hasta bakıcı olduğu öğrenilen sağlık çalışanını darp etmişti. Gözünden yaralanan sağlık çalışanının ameliyata alınmıştı.