MFÖ grubunun solistlerinden Mazhar Alanson, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlayan Özkan Uğur'un sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi

Mazhar Alanson'dan Özkan Uğur açıklaması: İyiye gidiyor

MFÖ grubunun üyelerinden Mazhar Alanson, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlayan Özkan Uğur'un sağlığının iyiye gittiğini söyledi.

Özkan Uğur ve Fuat Güner ile çekilen eski bir karesini yayınlayan Alanson, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma şu ifadeleri kullandı:

"Biz hem birbirimizi, hem sizi özledik. Yeni şarkılar ekliyoruz. İnşallah uzun bir konser olacak, MFÖ'ye doyacaksınız. Bu arada Özkan dualarınızla iyiye gidiyor. Hepinize MFÖ'den sevgiler."

ÖZKAN UĞUR 'ÖLÜM' HABERLERİ SONRASI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Geçtiğimiz ay hakkında 'öldü' haberleri çıkan müzisyen Özkan Uğur, açıklama yapmıştı.

Uğur Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada yalan bir haber dolaşıyor. Maalesef beni gene öldürdüler. Allah’a şükürler olsun yaşıyorum, iyiyim. Sevgiler" ifadelerini kullanmıştı.

ÖZKAN UĞUR HAKKINDA

17 Ekim 1953 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özkan Uğur, 1972 yılında Barış Manço ve Kurtalan Ekspres'de bas gitar çalarak profesyonel müzik yaşamına başlayan Özkan Uğur, ardından Edip Akbayram, Ersen ve Dadaşlar'la çalıştıktan sonra, Mahzar Alanson ve Fuat Güner'in kurduğu Kaygısızlar grubuna katıldı.

1980-1983 tarihleri arasında Fuat Güner'le birlikte, Ferhan Şensoy'un Şahları da Vururlar ve Kahraman Bakkal Süpermarkette Karşı adlı oyunlarında müzisyen ve oyuncu olarak yer aldı.