Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kadın Gazeteciler Komisyonu Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi ile iki toplantı düzenleyecek. “Medyada Cinsiyet Eşitsizliği” başlıklı toplantıların ilki bugün saat 10.00’da İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak. İkincisi ise saat 14.00’te İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü […]

Medyada cinsiyet eşitsizliği

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kadın Gazeteciler Komisyonu Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi ile iki toplantı düzenleyecek.

“Medyada Cinsiyet Eşitsizliği” başlıklı toplantıların ilki bugün saat 10.00’da İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacak. İkincisi ise saat 14.00’te İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Moderatörlüğünü TGC Kadın Gazeteciler Komisyonu Başkanı ve Milliyet Gazetesi Haber Araştırma Müdürü Pınar Aktaş’ın üstleneceği toplantılarda TURMEPA Genel Müdürü Semiha Öztürk, Gazeteci-Yazar Seda Kaya Güler, Hürriyet Gazetesi Haber Araştırma Müdürü Mesude Erşan, BirGün Gazetesi Yayın Danışmanı Semra Kardeşoğlu, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Kaya Erdem ve Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Tunç konuşmacı olarak yer alacaklar.

Komisyon, bu akşam saat 19.30’da Beyoğlu’nda yapılacak Dünya Emekçi Kadınlar Günü Yürüyüşü’ne de TGC kadın üyeleriyle birlikte katılacak.