Şovmen Mehmet Ali Erbil, 'Help Turkey' paylaşımlarına ilişkin olarak, "Kimseye ihtiyacımız yok, başımızda devletimiz var" görüşünü dile getirdi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Erbil'e tepki gösterdi.

Mehmet Ali Erbil: Kimseye ihtiyacımız yok, başımızda devletimiz var

Türkiye'nin birçok yerinde başlayan orman yangınları devam ediyor. Ünlüler ve yurttaşlar günlerce süren yangınlara etkili müdahale yapılmaması nedeniyle 'Help Turkey' etiketiyle yardım çağrısı yapıyor.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un yardım çağrılarına ilişkin yaptığı "Devletimizi aciz göstermek, devlet- millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır" açıklamasının ardından Nilüfer, Şehrazat ve Nilgün Belgün gibi ünlü isimler çağrıya destek vermediklerini açıklamıştı.

Şovmen Mehmet Ali Erbil de, Instagram hesabından 'Help Turkey' paylaşımlarına ilişkin olarak açıklamada bulundu. Erbil, "Kimseye ihtiyacımız yok, başımızda devletimiz var" görüşünü dile getirdi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da Twitter'da Erbil'e tepki gösterdi.

Yurttaşlar Erbil'e "iktidar yanlısı" sözleriyle tepki gösterdi. Mehmet Ali Erbil, Twitter'da en çok konuşulanlar listesine girdi.

sosyal-medyada-mehmet-ali-erbil-e-tepki-905790-1.