Uzun süredir sağlık problemleri ile uğraşan Mehmet Ali Erbil, salı günü kaldırıldığı yoğun bakımdan çıkarıldı

Mehmet Ali Erbil yoğun bakımdan çıkarıldı

Kaçış sendromu hastalığı nükseden ve geçtiğimiz salı günü yoğun bakıma kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili haber geldi.

Son olarak geçtiğimiz salı günü yoğun bakıma alınan Erbil yoğun bakımdan çıktı ve bir süre doktor gözetimi altında tutulacağı öğrenildi.

Mehmet Ali Erbil, 18 Kasım 2018 tarihinde evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kırmıştı. Hastaneye kaldırılan Erbil, aylarca yoğun bakımda kalmıştı. 235 gün sonra taburcu olan şovmen, sık sık sağlık sorunlarıyla boğuşuyor.

Şovmenin doktor kardeşi Yeşim Erbil şu açıklamayı yapmıştı:

"Abimin durumunu merak ediyorsunuz, haklı olarak. Aslında bilgileri saklamıyoruz. Sadece iki ileri, bir geri giden bir süreç olduğu için anlık duyuru yapmadık. 16 aydır ağır bir hastane süreci... Taburcu olsa da ayaktan takibi hep devam etti. 20 yıldır mevcut kaçak sendromu ve düşme ile başlayan olaylar vücudunu çok yıprattı. Birgün bile 'Ne olacak böyle?' demedi. Şu an yoğun bakımda. Son olay ağır bir kaçış sendromu ile ilgili. Yıpranan organlar daha fazla etkileniyor, bu nedenle de hassas bir tedavi gerektiği için yoğun bakımda. Kronik hastalıklarla baş etmek çok zordur. Ne zaman, ne gelişeceğini bilemezsiniz. 2+2=4 değildir. Tedavisi sürecek, bekleyeceğiz. Her zaman yaptığımız gibi dua edeceğiz. Benim başından beri söylediğim şey şudur; tüm hastalar için Allah en hayırlısını versin."