Şarkıcı Demet Akalın, Melek Mosso'nun hedef gösterildikten sonra iptal edilen konseri sonrası kendisine de teklif geldiğini söyledi. Akalın, "Kadınların birbirine destek vermesi güzel. Duruş çok önemli. Konseri kabul edenleri de anlamıyorum açıkçası" dedi.

Melek Mosso'nun konseri iptal edilmişti: Demet Akalın kendisine gelen teklifi kabul etmemiş

Şarkıcı Demet Akalın, Uluslararası Isparta Gül Festivali için kendisine teklif geldiğini ancak kabul etmediğini söyledi. “Her ne kadar arada birbirimize laf etsek de destek vermemiz önemli” diyen Akalın, “Konseri kabul edenleri de anlamıyorum açıkçası” diye konuştu.

Gericilerin hedef gösterdiği şarkıcı Melek Mosso’nun 3 Haziran’da Uluslararası Isparta Gül Festivali’nde vereceği konser valilik tarafından iptal edilmişti. Mosso’ya destek için aynı etkinlikte yer alan Funda Arar ve Derya Uluğ da sahneye çıkmama kararı almıştı. Bunun üzerine teklif götürülen Işın Karaca, Seda Sayan ve Niran Ünsal festival kapsamında sahne almayı kabul etmişti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Demet Akalın, katıldığı fuarda kendisine de sahne için teklif geldiğini açıklayarak şunları kaydetti:

“O konser teklifi bana da geldi. Kabul etmedim. Kadınların birbirine destek vermesi güzel. Her ne kadar arada birbirimize laf etsek de destek vermemiz önemli. Melek’e de ‘Kendi işine gücüne bak’ diye mesaj attım. Bana, ‘Cevabım konserlerle olacak’ diye geri döndü. Duruş çok önemli. Konseri kabul edenleri de anlamıyorum açıkçası.”