Ödül töreninde yaptığı konuşma nedeniyle hedef gösterilen Melek Mosso'nun Tekirdağ Kiraz Festivali'nde sahne alacağı bildirildi. Menajer ve yapımcı Esat Kaba, konserin iptal edildiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirerek, herkesi festivale beklediklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi
Melek Mosso, Tekirdağ Kiraz Festivali'nde sahne alacak

Ödül töreninde yaptığı konuşma nedeniyle hedef alınan ve Tekirdağ Kiraz Festivali'nde sahne alacağı konserin iptal edilmesine yönelik baskıların ardından menajer ve yapımcı Esat Kaba'dan açıklama geldi.

Esat Kaba, yaptığı açıklamada konserle ilgili çıkan iptal haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

11 Haziran Pazar günü Melek Mosso’nun festivalde sahne alacağını belirten Kaba, herkesi festivale beklediklerini ifade etti.

NE OLMUŞTU?

PowerTürk tarafından düzenlenen Müzik Ödülleri'nde "en güçlü cover şarkı" ödülünün sahibi olan Melek Mosso, "Ben bu ödülü yüzyıllardır bu toplumda, dünyada ötekileştirilen kıyafetleri ile, kahkahasıyla kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum" demişti.

Mosso'nun konuşmasının sosyal medyada gündem olmasının ardından, iktidara yakınlığıyla bilinen bazı sosyal medya hesapları müzisyeni hedef almıştı.

Melek Mosso ise 7 Haziran'da yaptığı açıklamada, "Bu gerginlik duvarına bir tuğla da ben koymayacağım. Bu sebeple ben de 8 Haziran'daki konserimin yapılmamasının daha doğru olduğunu düşünüyorum" demişti.

Mosso'nun Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde saat 21.00'de gerçekleşecek olan konseri iptal edilmişti.