Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımındaki 'kel kafa' mesajı, bazı kullanıcılar tarafından Süleyman Soylu'ya yönelik söylendiği şeklinde yorumlandı. Bunun üzerine Gökçek, Süleyman Soylu'yu öven paylaşımlar yaptı.

Melih Gökçek, ‘kel’ mesajı Soylu’ya gönderme olarak anlaşılınca art arda Soylu övdü

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımındaki 'kel kafa' mesajı karışıklığa yol açtı. Kullanıcılar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu kastettiğine ilişkin tahmininde bulununca Melih Gökçek, Süleyman Soylu'yu art arda öven paylaşımlar yaptı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Kel kafa' ifadesini kullanması karışıklığa yol açtı.

Hazine ve Berat Albayrak'ın "Akdeniz'de de olumlu gelişmeler olacak" dediği haberini paylaşan Gökçek, Ya Berat Bakanım, dur hele, adamları iyice kudurtacan... Hele o bir kel kafa var çıldıracak şimdi" yorumunu yaptı.

melih-gokcek-kel-mesaji-soylu-ya-gonderme-olarak-anlasilinca-art-arda-soylu-ovdu-773095-1.

Bu tweetin altındaki yorumlarda ise Gökçek’in ‘Kel kafa’ ifadesiyle kimi kastettiği soruldu. Bazı kullanıcılar ifadenin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik kullanıldığı tahmininde bulundu.

Gökçek, 'kel kafa' ifadesindeki tartışmaların ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu öven paylaşımlarda bulundu.

melih-gokcek-kel-mesaji-soylu-ya-gonderme-olarak-anlasilinca-art-arda-soylu-ovdu-773096-1.

melih-gokcek-kel-mesaji-soylu-ya-gonderme-olarak-anlasilinca-art-arda-soylu-ovdu-773097-1.

Gökçek gelen yorumlar üzerine ikinci bir tweet atarak, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’tan bahsettiğini öne sürdü.