Müzisyen Gökhan Özoğuz, ‘yalan’ haberlerle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın hedef alınmasına tepki gösterdi. Melih Gökçek ise Twitter'dan "Söylediğini ispat eden şerefli, edemeyen şerefsizdir" diye yazdı

Melih Gökçek, kendisini eleştiren Gökhan Özoğuz'u hedef aldı

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden el çektirilen Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ilişkin öne sürdüğü bir iddiaya ilişkin kendisini eleştiren müzisyenGökhan Özoğuz'u hedef aldı.

Gökçek, Özoğuz'a, "Söylediğini ispat eden şerefli, edemeyen şerefsizdir" sözleriyle yanıt verdi.

İstifa ettirilen AKP'li eski Ankara Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Tarihi Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde bir klip çekimi için drift yapan bir motorsiklet ile video paylaşarak halefi Mansu Yavaş'ı, "Yılın skandalı... Mansur Yavaş’ın yakın adamlarından Alper Kaya, kent konseyinin ve basın müşaviri Volkan Gültekin’in talimatı ile Hacı Bayram-I Veli hazretlerinin türbesi önünde şerefsizce motosikletle drift yaptı. Mansur Yavaş başka yer bulamadın mı? Tam CHP’li oldun..." sözleriyle hedef almıştı.

Daha sonra Alper Kaya isimli kişinin hem Osman Gökçek'in okul arkadaşı olduğu hem de Beyaz TV'de sunuculuk yaptığı ortaya çıktı. Söz konusu olay gün yüzüne çıkınca şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan "Yalan rüzgârla gemi yol almaz!" tepkisi geldi.

Özoğuz'un sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamayı alıntılayan Göçek, "Söylediğini ispat eden şerefli, edemeyen şerefsizdir” sözleriyle cevap verdi.

Özoğuz, söz konusu iddia ile ilgili, "İşte bunun gibi sahte hareketler yapanlar olduğu için, kimsenin yapılan haberlere, Sahte hayalet hesaplarla yalandan Gündem olan başlığına ve o taraftan yapılan hiçbir şeye inancı ve güveni kalmadı. Yalan rüzgarla Gemi yol almaz!" ifadelerini kullanmıştı.

Gökhan Özoğuz'un bu tepkisine Gökçek, "Gökhan 'Söylediğini ispat eden şerefli, edemeyen şerefsizdir' sözüne katılır mısın? Katılırsan sana birkaç sorum olacak. Cevap vermezsen zaten cevabı almış olacağız" sözleriyle karşılık verdi.

melih-gokcek-ten-kendisini-elestiren-gokhan-ozoguz-a-soyledigini-ispat-eden-serefli-edemeyen-serefsizdir-733342-1.

NE OLMUŞTU?

Melih Gökçek, Hacı Bayram-ı Veli türbesi önünde motosikletle drift yapılan görüntüleri paylaşarak, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alan açıklamalarda bulunmuştu.

Gökçek yaptığı paylaşımda, "Mansur Yavaş bu Hacı Bayram-ı Veli hazretlerinin önünde yaptığınız resmen Müslümanlara yapılan saygısızlıktır” ifadelerini kullanmıştı. Yayınlanan görüntülerin ardından sosyal medyada Yavaş’ı hedef alan paylaşımlar da yapılmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan ABB Basın Yayın Genel Koordinatörü Volkan Gültekin ise, belediyenin söz konusu görüntülerle ilgili olarak hiçbir ilgi ve talimatının olmadığını açıklamıştı.

Melih Gökçek için de ‘trolbaşı’ ifadelerini kullanan Gültekin, “Şimdi gelelim, Belediyemiz ile hiçbir ilgisi ve talimat olmayan bu çekimler hakkında yayınlar yapan ve Başkanımız ve Belediyemiz ile bu görüntüleri ilişkilendirip kendine hayasızca siyasi çıkar sağlamak isteyen trolbaşına. Defalarca söyledik ama vazgeçmiyorsun. Bu çırpınışların ne seni FETÖ parselciliğinden ne de geçmişte yaptıklarını temizlemekten kurtaramaz. 23,5 yıl yönettiğin kentte gazinoların, pavyonların çevrelemesine göz yumduğun bu manevi huzurda bıçak kemiğe dayanınca yenileme çalışması yaptın. Yenileme çalışmasında Hacı Bayram’a çarşı kurdun” ifadelerini kullanmıştı.