Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Melih Gökçek, Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakçı tarafından hedef alınan Cem Yılmaz'a destek veren komedyen Şahan Gökbakar'ı "Ağzını gözünü dağıtırlar" diye tehdit etti.

Melih Gökçek'ten Şahan Gökbakar'a "Ağzını yüzünü dağıtırlar" tehdidi
Fotoğraf: DepoPhotos

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Melih Gökçek, imam Halil Konakçı tarafından hedef alınan Cem Yılmaz'a destek veren komedyen Şahan Gökbakar'ı tehdit etti.

Ankara Melike Hatun Camii imamı Halil Konakçı'nın geçmişte Cem Yılmaz’ı hedef aldığı konuşması, sosyal medyada gündem oldu.

Yılmaz’ın "CM101MMXI Fundamentals" adlı gösterisinde yaptığı espriyi hedef alan Konakçı, “Soytarılar çıkıyor televizyona espri yapıyorlar. Neymiş? Allah erkeği yaratmış, sonra bakmış düşünmüş ‘Ben bundan iyisini de yaratırım’ diyerek kadını yaratmış. Bunu dinleyen de söyleyen de buna alkış tutan da zevk alan da hepsinin imanı gitti" dedi.

Cem Yılmaz, konuşmanın Twitter’da gündem olmasının ardından Konakçı’ya “2023’de 50 yaşındayım. İlgilenmiyorum” yanıtını verdi.

Yılmaz'a meslektaşı Şahan Gökbakar’dan da destek geldi. İmam Konakçı’ya gönderme yapan Gökbakar, paylaşımında "Değerli dostlar, yaptığım mizah helal sertifikalıdır. Senaryolarımızı abdestli şekilde kaleme alıyoruz. Gönül rahatlığı ile gülebilirsiniz, imandan çıkarma olmaz” dedi.

Melih Gökçek ise Gökbakar'ı tehit ederek, "İnsanları dini duyguları ile alay ederek galeyana getirip tahrik etme… Birisi dayanamaz ağzını gözünü dağıtır hem sen mağdur olursun hem senin ağzını gözünü dağıtan. Yapma… Haddini bil…” paylaşımını yaptı.