Antalya'nın İbradı ilçesinin belediye başkanı Serkan Küçükkuru, geçen hafta Memleket Partisi'nden istifa ettikten sonra bugün İYİ Parti'ye geçti. Küçükkuru'ya rozetini, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Memleket Partisi'nden ayrılan belediye başkanı, İYİ Parti'ye katıldı

CHP'den iki dönemdir İbradı Belediye Başkanı olarak seçilen Serkan Küçükkuru, geçen Ocak ayında CHP'den istifa ederek Muharrem İnce'nin kurduğu Memleket Partisi'ne geçmişti.

Yeni kurulan partinin ilk belediye başkanı olan Küçükkuru, geçen hafta Memleket Partisi'nden de istifa etti. Yapılan görüşmeler sonucunda Küçükkuru, İYİ Parti'ye katılma kararı aldı.

Yeniçağ'ın haberine göre Ankara'ya giden Küçükkuru'ya parti rozetini, Genel Başkan Meral Akşener taktı. Böylelikle İYİ Parti'nin Antalya'daki belediye sayısı Elmalı ve Demre'yle birlikte 3'e çıktı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile ilk günden bu yana ilçe halkı için omuz omuza mücadele ettiklerine dikkat çeken İyi Parti İbradı İlçe Başkanı Salih Yamansoy, “Serkan Başkanın partimize katılması bizleri hem sevindirdi hem de gücümüze güç kattı. İlk günden bu yana ilçemiz menfaatine olan kararlarda birlik-beraberlik içerisinde yol yürümüştük. Bundan sonra da aynı hassasiyet ve azimle İbradı için omuz omuza vererek çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Muharrem İnce'nin aynı gün yaptığı konuşmada "PKK, İŞİD, DHKP/C, FETÖ fark etmez. Teröre karşı net bir duruşumuz var, terörün her türlüsüne. Öyle yağma yok. Oyu varmış, gizli görüşelim, yok kardeşim. PKK'yı kınamıyorsan, FETÖ'yü kınamıyorsan, İŞİD'i kınamıyorsan istemiyoruz git. Terör sempatizanı başka parti var, onlara gidebilirsin." demesi dikkat çekti.