Menajer Ahmet Bulut: Falcao transferinde olumsuz bir durum yok

Galatasaray'ın transferi için uzun süredir uğraş verdiği Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'yla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Monaco'da görüşmeleri sürdüren menajer Ahmet Bulut, İstanbul'a geldi. Bulut yaptığı açıklamada, "Falcao transferinde olumsuz bir durum yok. Görüşmeler yolunda gidiyor. Süreç haftaya belli olur" dedi.

Monaco'nun bir forvet oyuncusu daha transfer etmek istediğini belirten Bulut, "Onlar bir santrfor daha bakıyor, ilk başta zaten öyle konuşulmuştu. Transferin gerçekleşmesi için yüzde veremem" ifadelerini kullandı.

JARDİM: FALCAO BU HAFTA ÇOK İYİ ÇALIŞTI

Fransız basınının, Monaco'nun 33 yaşındaki golcü ile sözleşme yenilemek için görüşmelere başladığını duyurmasının ardından bir açıklama da Teknik Direktör Leonardo Jardim'den geldi.

Portekizli çalıştırıcı, Metz ile oynanacak maç öncesi düzenlediği basın toplantısında Ben Yedder'in transferi sonrası Falcao'nun durumunun ne olacağıyla ilgili soruya, "Falcao, bu hafta çok iyi çalıştı ve çok istekliydi. Kendisi, üç haftadır bizimle birlikte ve çok iyi bir durumda. Ona elbette güveniyorum. Wissam Ben Yedder'i ise ikinci bir forvet olarak düşünebiliriz. Falcao ile çok uyumlular ve birlikte oynayabilirler" cevabını verdi.

Portekizli teknik adamın bu açıklamaları kafa karıştırırken, Falcao'yu bırakmak istemediği şeklinde yorumlandı.