Nicki Minaj ve Kim Kardashian gibi isimlerin menajerliğini yapan Angela Kukawski öldürüldü.

Menajer Angela Kukawski öldürüldü

Çalıştıkları arasında Nicki Minaj ve Kim Kardashian'ın da bulunduğu menajer Angela Kukawski birlikle olduğu erkek tarafından öldürüldü.

Dış basında yer alan haberlere göre, 55 yaşındaki Angela Kukawski, 23 Aralık'ta, Los Angeles'ın kuzeybatısındaki Simi Vadisi'nde, arabasının bagajında öldürülmüş olarak bulundu.

Angela Kukawski'nin erkek arkadaşı, 49 yaşındaki Jason Barker'ın olayla ilgili gözaltına alındığını ve Çarşamba günü cinayetle suçlandığını söyleyen yetkililer, dedektiflerin Barker'ın Kukawski'yi Los Angeles'ın Sherman Oaks bölgesindeki evlerinde öldürdüğünü, daha sonra arabayla Simi Vadisi'ne götürerek öylece terk ettiğini açıkladı.. Barker, herhangi bir savunma yapmadı veya suçlamalara yanıt vermedi.

Magazin Variety ve The Hollywood Reporter'a göre Kukawski, Boulevard Management firması için çalıştı ve kariyeri boyunca Nicki Minaj, Kim Kardashian, Offset ve Tupac Shakur dahil olmak üzere birçok ünlüyle ilgilendi. Boulevard Management'tan Todd Bozick yaptığı açıklamada, "Meslektaşımız Angie Kukawski'nin kaybından dolayı büyük üzüntü içindeyiz. Angie kibar, harika bir insandı ve onu tanıyan herkes onu çok özleyecek" dedi.

AJANS BİZİM