Partisinin oy oranını açıklayan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "Türkiye geneli 17,5'tu. Sayın Bekir Ağırdır'ın abonesiyiz biz. Bize oradan gelen bu şekilde. ORC'nin orada da yüzde 17'yiz" dedi.

Meral Akşener partisinin oy oranını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin oy oranını açıkladı. Akşener, "Türkiye geneli 17,5'tu. Sayın Bekir Ağırdır'ın abonesiyiz biz. Bize oradan gelen bu şekilde" ifadelerini kullandı.

Akşener, dün TV100'de Candaş Tolga Işık'ın hazırlayıp sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına katıldı.

Özel anket yaptırmadıklarını belirten Akşener, "7 gruba aboneyiz. Onlarda çıkan her anket sonucu size de geliyor, bize de geliyor. Sadece bu" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'nin oy oranını açıklayan Akşener, "Türkiye geneli 17,5'tu. Sayın Bekir Ağırdır'ın abonesiyiz biz. Bize oradan gelen bu şekilde. İstanbul'a özel yaptırmıştık. Bize ait yani o. 17,5'ti sayın Ağırdır'da. Şimdi bugün bir sosyal medyada gördüm. ORC'nin orada da yüzde 17'yiz" diye konuştu.

Akşener, şöyle devam etti: "Yani bu ay sanırım, mart sonu nisan başı yüzde 16-17 arasında görünüyoruz. İnşallah haziran ayı sonuna kadar belli bir ivmeyi yakalayabiliriz."