Merkezefendi Basketbol Süper Ligi’ne yükseldi

BirGün EGE

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı, Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde şampiyon olarak Türkiye Basketbol Süper Ligi’ne yükseldi. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in şampiyonluğu Merkezefendi Belediyesi’nde düzenlenen tören ile kutlandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, sağlanan başarının kalıcı olması için çalıştıklarını söyledi.

Doğan, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren, yaklaşık iki yılı aşkın süredir var gücümüzle Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımımızı üst lige çıkarmak için elimizden gelen olağan üstü gayreti arkadaşlarımızla birlikte sarf ettik. Öncelikle gecesine gündüzüne katan, bu yolda emek veren, hiçbir zaman bizi, Merkezefendi Belediyemizi yalnız bırakmayan, spora büyük bir katkı sunan Denizli’deki basketbolun gelişmesini sağlayan bu ekibime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulüp Başkanı Veli Deveciler de “Bu şampiyonluğun Denizli için ne kadar önemli olduğu, yeni sezon başladığında anlaşılacak. Merkezefendi Belediyesi’nin ismini tüm Türkiye’ye hatta uluslararası arenada duyuracağız. Süper Lig’de de yeni hedeflerimiz var. Umarım müthiş günleri, heyecanlı günleri Denizlili hemşerilerimizle beraber yaşarız” dedi. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in Kaptanı Ümit Sonkol ise, “ Tüm ekibimizle birlikte gece gündüz çalıştık. Çok ter akıttık. Çok acılar çektik ama mutlu bir sona ulaştık. Süper Lig hepimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.