Mersin’de 10 gün önce evli olduğu kadının kuzenini öldürmekten tutuklanan yabancı uyruklu Nasır A.'nın kayıp olarak aranan 4 aylık hamile olan evli olduğu Rim A.'yı öldürüp, evlerinin arkasında bulunan bahçedeki sazlığa gömdüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili aynı aileden 6 şüphelini daha gözaltına alındığı bildirildi.

Mersin'de bir erkek evli olduğu kadını öldürüp bahçeye gömmüş

Mersin'de cinayetten tutuklanan yabancı uyruklu Nasır A.'nın, 4 hamile olan evli olduğu kadını öldürüp, evlerinin bahçesine gömdüğü ortaya çıktı.

Erdemli ilçesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Nasır A. evli olduğu kadının kuzeni Muhammet A.’yı 8 Ocak 2022’de odunla darp ederek ağır yaraladı.

Şuuru kapalı olarak hastaneye kaldırılan Muhammet A. 16 Ocak’ta yaşamını yitirdi. Polisin yaptığı çalışma sonucu Nasır A. yakalanarak ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

EVLİ OLDUĞU KADINI DA ÖLDÜRMÜŞ

Cinayetten sonra araştırma yapan polis ekipleri, Nasır A.’nın 4 aylık hamile olan evli olduğu Rim A.’nın (23) yeğeniyle yaptığı görüşmede en son 22 Aralık’ta gördüğünü ve o günden beri kayıp olabileceğini öğrendi. Kayıp kadından çevredeki hiç kimsenin haberi olmaması üzerine araştırmasını sürdüren ekipler, Nasır A.’nın Rim A.'yı da öldürdüğünü değerlendirerek diğer aile bireyi 6 şahsı gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerden biri, Nasır A.’nın Rim A.'yı öldürüp evlerinin 150 metre arka kısmında bulunan briket fabrikasının bahçesindeki sazlık alana gömdüğünü söyledi. Bunun üzerine dün bölgede yapılan kazı çalışması sonucunda, hamile kadının cansız bedeni bulundu. Gömüldüğü yerden çıkarılan kadının cansız bedeni, olay yeri ve savcının incelemesinin ardından cenaze aracı ile hastane morguna kaldırıldı.

6 ŞÜPHELİNİN İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Tutuklu bulunan Nasır A.'nın Rim A.'yı sosyal medya hesaplarının şifresini vermediği için sert bir cisimle darp ederek öldürdüğü ileri sürüldü. Mahalle sakinler, Nasır A.'nın önce Rim A.'yı sonra da görgü tanığı bırakmamak için kuzenini öldürdüğünü duyduklarını söyledi.

Tutuklu bulunan Nasır A.’nın yanı sıra cinayetten sonra ona yardım ettiği iddia edilen ve olayı bilerek gizlediği belirtilen 6 şüphelinin emniyette işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

(İHA)