Mersin’in Silifke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 11 kişinin yaralandığı bildirildi. Kaza, ilçeye bağlı Işıklı Mahallesi’nde meydana geldi. 33 S 8250 plakalı midibüs bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Aracın devrilmesi ile birlikte içinde bulunan ve bazıları sıkışan tarım işçilerini yoldan geçenler ve yurttaşlar kurtarmaya çalıştı. […]

Mersin’de tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi: 11 yaralı

Mersin’in Silifke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 11 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kaza, ilçeye bağlı Işıklı Mahallesi’nde meydana geldi. 33 S 8250 plakalı midibüs bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi.

Aracın devrilmesi ile birlikte içinde bulunan ve bazıları sıkışan tarım işçilerini yoldan geçenler ve yurttaşlar kurtarmaya çalıştı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Trafik ekipleri yolda kontrol sağlarken, 11 yaralı ambulanslarla ilçede bulunan hastanelere kaldırıldı.